Fletxa esquerra Fletxa dreta

 

Què és?

Tribuna Jove és una activitat impulsada per Tribuna de Girona que es realitzarà al llarg de tots els dimecres d’aquest curs 2011 - 2012. Una activitat innovadora i inèdita a Catalunya que té el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de destacats organismes de la demarcació de Girona.

Cada setmana més de 100 alumnes de 1er de Batxillerat de les Comarques de Girona, acompanyats de professors, visitaran l’auditori de l’EspaiCaixa de la ciutat de Girona per participar en un sessió de TribunaJove.  Allà,  tres ponents destacats d’un determinat àmbit explicaran als joves el seu relat. La història professional, acadèmica i vital que els ha dut allà on són.

Posteriorment s’obrirà un espai de col·loqui entre els alumnes i els ponents. Al llarg de les setmanes tractarem temes d’innovació empresarial, emprenedoria, serveis socials, política, música, gastronomia, esport, lleure, empresa familiar, mitjans de comunicació, etc.

Aquestes conferències s'enregistraran i es podran  veure en aquesta mateixa pàgina web. Al llarg de les setmanes, doncs, alumnes, socis i amics de Tribuna de Girona podran consultar experiències molt diferents de principals agents econòmics, socials, polítics o culturals. Si vols rebre més informació o estàs interessat en participar en alguna d’aquestes sessions, pots enviar enviar un correu a hola@tribunadegirona.com

img

© Tribuna de Girona

Tribuna de Girona

EspaiCaixa

Plaça Poeta Marquina, 10 - Girona

T. 619 178 566    hola@tribunadegirona.com

Segueix-nos a

  • © Tribuna de Girona
  • Vídeos per  Visual13
  • Disseny i creació web per Interactiu

Entitats fundadores

Entitats col·laboradores

La Caixa Cadena Ser Diari de Girona
CEDE AED UdG Formació APD Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament