Fletxa esquerra Fletxa dreta

 

Cicle candidats a la presidència de la Generalitat

11/10/2010

Benvolgut,

Tribuna de Girona organitza un cicle de conferències amb els principals candidats dels partits amb representació a les Comarques de Girona. A partir del pròxim dia 20 d’octubre José Montilla (PSC), Artur Mas (CiU), Joan Puigcercós (ERC), Joan Herrera (ICV) i Alícia Sánchez-Camacho (PP) explicaran el projecte que tenen per Catalunya i la demarcació de Girona.

El President de la Generalitat de Catalunya i cap de llista del PSC, José Montilla, obrirà el cicle la tarda del 20 d’octubre a les 19:00. El divendres d’aquella mateixa setmana, el dia 22, serà el torn el líder de CiU, Artur Mas, que pronunciarà la seva conferència a les 13:45, i posteriorment participarà en un dinar col·loqui.

Joan Puigcercós, cap de llista d’ERC, visitarà Tribuna de Girona el dia 2 de novembre a les 19:30. Seguidament participarà en un sopar col•loqui amb els socis de l’entitat. L’endemà el líder de ICV, Joan Herrera, també pronunciarà la seva conferència, i com la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, que participarà en el cicle la tarda del 8 de novembre, primer pronunciarà la conferència a les 19:30 i seguidament soparà amb els socis.

En breu obrirem les inscripcions al lloc web de Tribuna de Girona i els anunciarem com apuntar-se a qualsevol de les activats.

Les cinc conferències que configuren el cicle es faran a l’Auditori Narcís de Carreras de ‘La Caixa’.

 

Altres notícies

Mostra totes les notícies

Tribuna de Girona

EspaiCaixa

Plaça Poeta Marquina, 10 - Girona

hola@tribunadegirona.com

Segueix-nos a

  • © Tribuna de Girona
  • Vídeos per  Visual13
  • Disseny i creació web per Interactiu

Entitats fundadores

Entitats col·laboradores

La Caixa Cadena Ser Diari de Girona
CEDE AED UdG Formació APD Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament